logo.jpg (9108 bytes)

Uutisia


etusivu.gif (1120 bytes)
team.gif (1082 bytes)
kalusto.gif (1166 bytes)
kalenteri.gif (1189 bytes)
uutisia2.gif (1212 bytes)
kuvia.gif (1102 bytes)
historiaa.gif (1177 bytes)
sponsorit.gif (1217 bytes)

 

 

 

Luokkavoitto Pohjola-rallista
- 27.02.2011 -

Winhurs Racing teamin Petri Karsikko ja Raimo Kiviniitty osallistuivat helmikuun viimeisenä lauantaina Oulunseudulla ajettuun 48. Pohjola-ralliin. Ensimmäisellä erikoiskokeella Fort Cortina GT:tä ohjastava kilpailijapari joutui pysähtymään kun kanssakilpailijan auto tukki tien. Työntöurakan jälkeen he pääsivät jatkamaan matkaa. Loppupäivä sujui viiden erikoiskokeen rallissa ilman suurempia ongelmia ja he voittivat oman luokkansa.


Rengasrikon hidastamana
Arctic rallissa maaliin
- 31.01.2011 -

Raahen Urheiluautoilijoita edustavat Petri Karsikko ja Raimo Kiviniitty osallistuivat viime viikonloppuna ajettuun Rovaniemen kaksipäiväiseen SM-ralliin. Kaksikolla oli harmittavaa epäonnea ensimmäisenä kilpailupäivänä. Päivän kolmannella erikoiskokeella Karsikon ohjastama tehokas nelivetoinen Mitsubishi Evo 9 kolahti rajusti tielle nousseeseen kiveen ja auton toinen etuvanne tuhoutui. He joutuivat pysähtymään erikoiskokeelle renkaan vaihtoon. Epäonni ei kuitenkaan loppunut vielä tähän, sillä myös auton tunkki hajosi ennen kuin rengas oli vaihdettu. Loppujen lopuksi urakassa kului lähes 20 minuuttia ja he putosivat sarjansa viimeisiksi.

Toisen kilpailupäivän lähtöjärjestys määräytyi perjantain sijoitusten mukaisesti, joten Karsikko ja Kiviniitty joutuivat starttaamaan jälkijoukossa. – Lauantaina tiet olivat meidän lähtönumerolla pahasti puhki ja oli syvät urat. Jouduttiin myös välillä ohittelemaan hitaampia. Pätkäaikoja ei sitten voinut oikein vertailla muihin oman luokan autoihin. Ilman rengasrikkoa olisi voinut olla mahdollisuuksia palkintosijoille, kartanlukija revonlahtelainen Raimo Kiviniitty kertoi.

Karsikko on viimeksi ajanut nelivetoautolla lähes 20 vuotta sitten ja lisäksi nuottien tekemisestä ei kuljettajaparilla ole paljoa kokemusta. – Hieno auto tuollainen uusi nelivetoinen. Sillä pystyy kyllä vetämään uskomatonta vauhtia hyppyihin ja kaikkiin rytkyihin. Pikkuhiljaa alkoi pääsemään jyvälle ajamisesta, ajat parani jatkuvasti. Nuotitus ei vielä oikein onnistunut. Maaliin selvittiin ja se olikin tärkein tavoite, Pyhäjoella asuva Karsikko kertoi.

Lopulta kaksikko sijoittui kahden päivän yhteistuloksissa omassa luokassaan kansallisessa Suomi Cup SC3:ssa sijalle kahdeksan. Ensimmäisen päivän tuloksissa he olivat yhdeksänsiä ja toisena päivänä seitsemänsiä.


"Tunturi-ralliin" nelivetokalustolla
- 16.01.2011 -

Pari vuotta rauhallisempaa kilpailutahtia viettäneet Winhunters Racing tiimin Petri Karsikko ja Raimo Kiviniitty palaavat tänä vuonna rallikisoihin. Aina kovatasoisessa ja vaativassa kaksipäiväisessä SM-sarjan avauksessa Rovaniemellä kaksikko kokeilee nelivetokalustoa. Alla on silloin vuokrattu N-ryhmän Mitsubishi Lancer Evo 9. Tiimi pääsee kokeilemaan tätä N-ryhmän huippuautoa kahteen otteeseen testeissä ennen Arctic Lapland rallin starttia.

Loppukaudeksi kuljettajakaksikko palaa kaksivetoisen ohjaimiin. Ohjelmassa on muutamia ralleja Historic-luokan Ford Cortina GT:llä.


Uutiset kausilta 2001-2008


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .